Wilt u uw caravan verkopen, maar u heeft geen zin in alles wat daar bij komt kijken en u wilt een goede prijs? Plaats uw caravan dan op ons verkoopterrein en wij doen de rest. De uiteindelijke verkoopprijs zal voor u behoorlijk hoger worden dan dat u de caravan verkoopt aan een of andere opkoper. Het is geheel gratis en u blijft gewoon eigenaar tot aan de verkoop. U zit bovendien nergens aan vast en kunt uw caravan weer ophalen wanneer u wilt.

 

Hoe werkt het?

U stuurt ons een mail met de gegevens en indien mogelijk een aantal foto’s van uw caravan. Wij geven u dan een indicatie van de te verwachten verkoopprijs. Als dit een verkoopprijs is waarvoor u de caravan wilt verkopen dan maken we een afspraak wanneer u de caravan brengt of wij de caravan bij u ophalen. Het kenteken behoudt u zelf, deze hebben wij pas nodig als uw caravan is verkocht. Bij overhandiging van het kenteken ontvangt u direct het afgesproken bedrag, of te wel “boter bij de vis”.

Vooraf wordt er een korte overeenkomst door ons opgesteld. Hierin wordt de minimale verkoopprijs vermeld en het recht van uw kant om de caravan weer op te halen wanneer u wilt zonder verdere kosten.

Doordat wij de klant de mogelijkheid kunnen bieden om de eigen caravan in te ruilen is de kans op verkoop vele malen groter dan u hem zelf particulier verkoopt.

Wij adverteren gratis voor u op onze eigen website en diverse verkoopsites waaronder Marktplaats.nl, Speurders.nl, Tweedehands.nl, Tweedehands.net, Kapaza.be en een video op Youtube

Uw caravan bereikt dus een miljoenenpubliek!!

Heeft u nog vragen of wilt u uw caravan aanbieden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Tel: 06-50940428
E-mail: info@hetcaravanplein.nl

Kamer van Koophandel: 06082776

RDW-erkend

WhatsApp WhatsApp us